Rekisteri ja tietosuojaseloste

Rhea Ship Lines Oy:n yleiset kilpailu/arvontasäännöt sekä sähköisen markkinoinnin rekisteriseloste 18.05.2018 päivitetty vastaamaan tietosuoja-asetusta, General Data Protection Regulation (GDPR). Kilpailuilla/arvonnalla on voimassaoloajat, jotka ilmoitetaan kilpailun/arvonnan yhteydessä. Ilmoitamme aina voittajille henkilökohtaisesti. Palkintoja ei voi muuttaa eikä vaihtaa rahaksi tai muuksi vastikkeeksi. Rhea Ship Lines Oy vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun/arvonnan palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan liittyvistä kustannuksista. Kilpailun/arvonnan järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun/arvontaan osallistumiseen. Kilpailuun/arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 – vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta kilpailujen/arvonnan kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt. Rhea Ship Lines Oy pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä. Kilpailun/arvonnan palkinnot ilmoitetaan aina erikseen kunkin kilpailun/arvonnan yhteydessä. Mikäli palkinto on lahjakortti tai palvelu Rhea Ship Lines Oy:n omistamiin yksiköihin, tulee palkinto käyttää sen kuluvan kauden aikana jolloin kilpailu/arvonta on käynnistetty ja arvottu. Rhea Ship Lines Oy voi tallentaa asiakasrekisteriinsä kilpailuun/arvontaan osallistuneen suostumuksella esim. nimen, yrityksen/yhdistyksen jota henkilö edustaa, sähköpostiosoitteen sekä osallistujan halutessaan ilmoittaman kotikaupungin ym. tiedon, tuotteiden ja palveluiden oikeaa kohdentamista varten. Osallistujan ilmoittamia tietoja ja yhteystietoja voidaan käyttää sähköiseen markkinointiin, mikäli osallistuja antaa siihen luvan. Sähköisessä markkinointimateriaalissa on aina poistumislinkki, jolloin osallistuja voi kieltää jatkossa uusien markkinointiviestien vastaanottamisen. Kilpailuista/arvonnoista kerätyt tiedot esim. nimet, sähköpostiosoitteet sekä paikkakuntatiedot, joihin osallistuja on antanut luvan, muodostavat jatkossa sähköisen markkinoinnin asiakasrekisterin, johon sovelletaan seuraavia käytäntöjä:

REKISTERISELOSTE:
1. Rekisterinpitäjä: Rhea Ship Lines Oy, Virtasalmentie 511, 41120 Höytiä Puhelin: 0400 706 691, Y-tunnus: 1750804-6 Käyntiosoite: Jyväskylän Lutakon Satama, 40100 Jyväskylä
2. Rekisterin nimi: Rhea Ship Lines Oy:n asiakasrekisteri
3. Rekisteriasioita koskevat tiedustelut: Sari Wigell 0400 706 691 Rekisteritietoja voidaan poistaa rekisteriin merkityn pyynnöstä tai Rhea Ship Lines Oy:n toimesta ilman pyyntöä. Uutiskirjeen/markkinointiviestin tilaaminen on mahdollista lopettaa ja/tai muokata omia tietojaan kunkin uutiskirjeen lopussa löytyvästä linkistä tai ottamalla yhteyttä.